Knjigovodstvo, racunovodstvo i poresko savetovanje

Dobro dosli na nasu internet prezentaciju.

Drago nam je da ste nas pronasli na vreme. Jeste na vreme, jer nikada nije kasno da se stvari postave na svoje mesto. I da budete zadovoljni sa odabirom knjigovodje i saradnika sa kojim mozete biti uspesni.

Mi nismo tipična knjigovodstvena agencija, osim knjigovodstva, bavimo se i drugim delatnostima, kao što je transport, skladištenje, uvozno izvoznim poslovima i carinjenjem. Imamo dugogodišnje iskustvo u izvozno-uvoznim poslovima, i u poslovima sa otkupom poljoprivrednih proizvoda od poljoprivrednih proizvođača.

“mi znamo kako je i sa druge strane…”

Cenimo Vaše vreme, radom i trudom stečen biznis i želju da ga sačuvate i unapredite. Mi imamo mogucnost da Vam pomognemo u svakom pogledu.

Ako ste reseni da zapocnete svoj biznis i ako vec imate registrovanu firmu, svakako mozemo saradjivati. Trudimo se da u svakom momentu zadovoljimo sve poslovne potrebe nasih klijenata.

Imate ideju za posao? Mi cemo Vam pomoci da zajedno prodjemo stavku po stavku i pronadjemo najekonomicniji i sistematicniji nacin za obavljanje posla kao i da zadovoljimo sve zakonske elemente. Ukoliko zelite dokumentaciju mozemo pripremati za Vas ili delimicno, da jedan deo preuzmete Vi i da budete povezani sa nasim programima direktno. 

U danasnje vreme je jako tesko naci prave saradnike, kako u svojoj firmi tako i u drugim firmama (kupce, dobavljace, doradjivače i dr.) kao i knjigovodje. U daljem tekstu navodimo neke kljucne stvari koje morate imati na umu pri odabiru knjigovodje.

Obracuni zarada knjigovodstvena agencija

Zašto biste odabrali nas za Vašeg poslovnog partnera.

  1. Poverenje i komunikacija na najvišem nivou. Razumevanje i podrška u svakom delu poslovanja. Partnerski odnos u organizaciji i praćenju Vašeg poslovanja.
  2. Proaktivnost – rešavanje situacija pre nego sto se dogode, reagovanje na promene zakona i propisa na vreme.
  3. Elektronsko poslovanje – maksimalno sistemski rešeno dostavljanje dokumentacije za knjiženje kao i komunikacija i izveštavanje o promenama na računu i obavezama koje imate. Korišćenjem savremenih server – cloud based programa.
  4. Povezivanje sa softverskim rešenjima – ukoliko imate potrebu da kalkulacije, nivelacije, fakture i druge dokumente radite sami, možemo obezbediti i softwer koji bi bio povezan sa našim direktno.
  5. Fiskalne kase i fiskalni printer – mogućnost povezivanja Vaše kase sa našim softwerom kako bi poslovanje bilo brzo i ekonomično.
  6. Besplatna podrška i savetovanje u svako doba, plaćanje za uradjene usluge po cenovniku i dogovoru. Naplata samo u skladu sa ugovorenim iznosima, bez naknadnih dodavanja troskova ili dr. Kako se dogovorimo tako mora da bude.

 

 

VIZIJA

Biti respektabilna računovodstvena i konsultantska porodična firma. Gde se usluge pružaju primenom savremenih tehnologija uz stalno usavršavanje i čuvanje pravih porodičnih vrednosti. 

MISIJA
Pružanje kvalitetnih računovodstvenih i savetodavnih usluga. Aktivno praćenje i poslovno savetovanje naših klijenta sa ciljem unapređenja poslovanja naših klijenata. Unapredjenje elektronskog poslovanja klijenata, i unapredjenje sistema poslovanja po svetskim standardima.

Racun posaljite telefonom i do kraja radnog vremena dobijete izradjenu kalkulaciju za maloprodaju
Fiskalni printer sada mozete da povezete sa nasim programom i nema potrebe za unosom artikala i promenama cena
Elektronsko placanje mozemo voditi za Vas, zaboravite na cekanje u redovima u banci

Za naše klijente, možemo da organizujemo i transportne poslove, skladištenje robe, uvoz ili izvoz robe sa prevozom, jer imamo dugogodišnje iskustvo u ovim poslovima, kao i veliki broj profesionalnih saradnika za uspešno urađen posao.

Ukoliko imate firmu koju biste mogli kontaktirati u inostranstvu, vezano za uvoz materijala, robe ili dr. možemo za Vas slati ponude za cene, ugovarati posao i komunicirati od početka do kraja kada Vam poručena roba stigne na adresu. Ovaj posao već dugo godina radimo sa našim klijentima koji uvoze robu iz Kine, Turske, Nemačke, Španije i drugih zemalja, kontejnerski i drumski.

Rajmex besplatne konsultacije